Дали се уште ќе можам да го користам еТвининг за да наоѓам училишта за партнерства.?

Да.

еТвининг сеуште е достапна преку Еразмус + и ќе продолжи да биде начин за наоѓање на партнерства од цела Европа помеѓу училиштата и образовните институции.

Назад