Настани

15.07.2012 (Недела) | Јавен повик за промотори за програмата Доживотно учење

15-07-2012 (Недела)

15-07-2012 - 16-07-2012

Објавен е јавниот повик за промотори за програмата Доживотно учење. Интегралниот текст на повикот можете да го прочитате на следниот линк.

Повеќе...

Јавен повик за контакт точки за програмата Млади во акција

15-07-2012 - 16-07-2012

Објавен е јавниот повик за контакт точки за програмата Млади во акција. Интегралниот текст на повикот можете да го прочитате на следниот линк.

Повеќе...