Настани

Јавен повик за контакт точки за програмата Млади во акција

15-07-2012 (Недела)

15-07-2012 - 16-07-2012

Објавен е јавниот повик за контакт точки за програмата Млади во акција. Интегралниот текст на повикот можете да го прочитате на следниот линк.

Повеќе...

17.04.2012 (Вторник) | 17 април 2012 е краен рок за поднесување на апликации за ЛдВ контакт семинарот во Велика Британија

17-04-2012 (Вторник)

17-04-2012 - 18-04-2012

17 април 2012 е краен рок за поднесување на апликации за контакт семинарот во Велика Британија за секторската програма Леонардо да Винчи!

Повеќе...

30.03.2012 (Петок) | Краен рок за првиот циклус за поднесување на апликации за акцијата Студиски посети

30-03-2012 (Петок)

30-03-2012 - 31-03-2012

30 март 2012 е краен датум за првиот рок за поднесување на апликации за акцијата Студиски посети!   Националната агенција за европски образовни програми и мобилност објавува повик за аплицирање за акцијата Студиски посети 2012-2013. Рокови за аплицирање: ...

Повеќе...

20.03.2012 (Вторник) | Презентација на Комениус и еТвининг во ОУ Блаже Конески Скопје

20-03-2012 (Вторник)

20-03-2012 - 21-03-2012

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност во соработка со ОУ „Блаже Конески“ од Скопје, на 20 март 2012 во 14.00 часот ќе одржи презентација за секторската програма Комениус (општо образование) и акцијата Етвининг

Повеќе...