еТвининг работилница за професионален развој во Пуатје, Франција 16-18 ноември 2012

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност резервира пет (5) места на еТвининг – Работилница за професионален развој во Пуатје(Франција) од 16 до 18 ноември 2012 година. 

Повеќе за настанот и постапката за аплицирање можете да најдете на следниот линк.

Назад