ЕВРОПАС РАБОТНА ПОСЕТА ВО СОФИЈА

Четврток, 29 ноември 2018 година

На 21 и 22 ноември беше реализирана работна посета насловена Работа на лице место во Европас центарот во Софија, на која од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност присуствуваше г-ѓа Анабела Насковска Петрески, од Одделението за ИКТ и европски образовни мрежи.

Оваа работна посета е во согласност со тригодшната работна програма на европската мрежа Европас, при што беа споделени добри искуства и практитки помеѓу двата Европас центра од Бугарија и од Македонија.

Освен посетата на Европас центарот беше посетено и 144. Средно училиште „Народни будители“ во Софија.

tl_files/docs/eplus/2018/Images/dec2018/sofija/46506029_937106093156814_8936752913389191168_n[1].jpg

tl_files/docs/eplus/2018/Images/dec2018/sofija/46638447_1113662845462218_3325147716169760768_n[1].jpg

tl_files/docs/eplus/2018/Images/dec2018/sofija/46764405_380993389304003_373410516913094656_n[1].jpg

Назад