Известување за работа во алатката Mobility tool

16-01-2020 11:15

Почитувани

Ве известуваме дека алатката за пополнување и поднесување на финални извештаи “Mobility Tool+ - MT+” нема да биде во функција од 14.01.2020 до 16.01.2020 (15.30 часот).

Во овој интервал ве советуваме да не пополнувате и поднесувате Финални извештаи за проектите со оглед дека измените нема да бидат сочувани.

Доколку има продолжување на проблемите со алатката МТ+ дополнително ќе известиме, со оглед дека со оваа алатка администрира Европската Комисија.

Ви благодариме на разбирањето.

Со почит,

Национална агенција за европски образовни програми и мобилност

Назад