Објавени се апликациските формулари за акциите Мобилност (ИВТ, ПЛМ и ВЕТПРО) за секторскaтa програмa Леонардо да Винчи

Објавени  се апликациските формулари за акциите Мобилност (ИВТ, ПЛМ и ВЕТПРО) за секторскaтa програмa Леонардо да Винчи

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност ги објави апликациските формулари за акцијата Мобилност во чиј состав влегуваат: Почетно стручно образование (ИВТ), Лица на пазар на труд (ПЛМ) и Професионалци во Стручно образование и обука (ВЕТПРО). Апликацискиот формулар за акцијата Мобилност може да го најдете на следниов линк.

Крајниот рок за аплицирање за Мобилност (ИВТ, ПЛМ и ВЕТПРО) е 3 Февруари 2012. 

На линкот http://get.adobe.com/reader/otherversions/ можете да ја симнете соодветната верзија на Adobe Reader за пополнување на PDF апликацијата.

Назад