Одржана презентација во ООУ Рајко Жинзифов

Вторник, 22 октомври 2019 годинаtl_files/tiny_templates/sliki/zana sliki/73097181_2340488646264400_3553550804205961216_n.jpg

На 21.10.2019 година се одржа презентација за европските образовни мрежи и Еразмус плус програмата во ООУ Рајко Жинзифов. 

На оваа презентација присуствуваа наставници од училиштето, кои се запознаа со можностите и бенефитите од Еразмус плус програмата и европските образовни мрежи.

На учениците им беше објаснето како да се вклучат во Еразмус плус програмата, како да направат етвининг проект и како да ги пополнат Европас документи. 

По завршувањето на презентацијата следуваше плодна дискусија со присутните.

Назад