Работна посета на Националната агенција за Еразмус+ во Варшава

tl_files/tiny_templates/sliki/zana sliki/IMG_20190904_122807.jpgВторник, 24 септември 2019 година

Претставниците од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, г.  Александар Богојевски, г-ѓа Ана Михајлов и г. Астрит Реџепи, од 3 до 5 септември, беа во работна посета во Националната агенција за Еразмус+ во Варшава, Полскаhttps://erasmusplus.org.pl/ . 

На работните состаноци беа споделени искуства во делот од високо образование од програмата Еразмус+, а воедно се донесоа и заклучоци во иднина да се продлабочи соработката помеѓу двете национални агенции.

Назад