Работна средба за еТвининг

tl_files/docs/eplus/2018/Images/Aug2018/NA-31aug-etw/IMG_6914.JPGЧетврток, 30 август 2018 година

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност во соработка со OОУ „Панајот Гиновски“ од Општина Бутел и еТвининг амбасадорката, г-ѓа Елена Блажевска, денеска одржа работна средба за еТвининг платформата во истоименото училиште.

На работната средба присуствуваа 38 претставници од училиштето. Целта на одржување на оваа работна средба беше запознавање на наставниците со еТвиниг платформата и можностите кои таа ги нуди за наставниците и за учениците. 

 

tl_files/docs/eplus/2018/Images/Aug2018/NA-31aug-etw/IMG_6915.JPG

tl_files/docs/eplus/2018/Images/Aug2018/NA-31aug-etw/IMG_6925.JPG

Назад