РАБОТНА СРЕДБА ЗА ЕТВИНИНГ

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност во соработка со OОУ„ Живко Брајковски “- општина Бутел и еТвининг амбасадорката Марија Варсамис Симоновска, на ден 13.09.2018 година одржа работна средба за еТвининг платформата во истоименото училиште.

На оваа работна средба присуствуваа 19 представници од истоименото училиште. Презентацијата ја водеше еТвининг амбасадорката Марија Варсамис Симоновска која им го пренесе своето еТвининг искуство и проектите кои таа ги сработила заедно  со своите ученици.

tl_files/docs/eplus/2018/Images/Dzep2018/etw11/image12.jpeg

Назад