РАБОТНА СРЕДБА ЗА ЕТВИНИНГ

tl_files/docs/eplus/2018/Images/noe2018/etw06/45111593_195054878084461_3582977961613066240_n.jpgеТвининг амбасадорката Кристина Цонкинска, на ден 01.11.2018 година одржа презентација за еТвининг платформата на која присуствуваа 32 наставници од ООУ„Никола Карев“ и ООУ„Браќа Миладиновци“ во Пробиштип. На средбата, еТвининг амбасадорката Кристина Цонкинска зборуваше за своето искуство и еТвининг проектите во кои е вклучена, запознавајќи ги присутните за сите можности за иновативност во наставата и за професионален развој коишто ги нуди еТвининг.

 

 

 

 

tl_files/docs/eplus/2018/Images/noe2018/etw06/45156395_225561464829865_7192006755302244352_n.jpg

Назад