Состанок со директорот на Агенцијата за иселеништво

tl_files/docs/eplus/2019/photos/feb/01feb/51138600_373316986782590_646860776727904256_n.jpgПонеделник, 4 февруари 2019 година

На ден 1 февруари, г. Астрит Реџепи претставник од Националната агенција за европски образовни програми и мобилност имаше работна средба со директорот на Агенцијата за иселеништво, г. Никола Шалваринов.

На состанокот се разговараше за идните активности на агенциите, и како во иднина да се зајакне соработката, при што преку заеднички активности да се промовираат можностите што ги нуди Еразмус+ Програмата.

 

 

tl_files/docs/eplus/2019/photos/feb/01feb/51278411_641853726232801_4904247211967119360_n.jpg

Назад