ECVET конференција 2017 (06 ноември 2017; 12:00-15:00)

06-11-2017 (12:00 - 15:00)

На 06.11.2017 со почеток во 12:00 часот ќе се одржи ECVET конференција во ТЦЦ Гранд Плаза - Скопје

Назад