Настани

31 декември 2018: Краен рок за аплицирање за акредитација на младински организации

31-12-2018 (Понеделник)

31 декември 2018 / 11:59часот: Краен рок за аплицирање за акредитација на младински организации  во рамките на повикот Еразмус+ 2018.

Повеќе...

ECVET конференција 2017 (06 ноември 2017; 12:00-15:00)

06-11-2017 (Понеделник)

12:00 - 15:00

На 06.11.2017 со почеток во 12:00 часот ќе се одржи ECVET конференција во ТЦЦ Гранд Плаза - Скопје

Повеќе...

15.07.2012 (Недела) | Јавен повик за промотори за програмата Доживотно учење

15-07-2012 (Недела)

15-07-2012 - 16-07-2012

Објавен е јавниот повик за промотори за програмата Доживотно учење. Интегралниот текст на повикот можете да го прочитате на следниот линк.

Повеќе...