РАБОТНА СРЕДБА ЗА ЕТВИНИНГ

tl_files/docs/eplus/2018/Images/Dzep2018/mogila/etw42608002.jpgНационалната агенција за европски образовни програми и мобилност во соработка со OОУ„ Гоце Делчев “- с.Могила и еТвининг амбасадорката Каролина Неделковска, на ден 27.09.2018 година одржа работна средба за еТвининг платформата на која присуствуваа 20 представници од истоименото училиште.

Презентацијата ја водеше еТвининг амбасадорката Каролина Неделковска,  која им го пренесе своето еТвининг искуство на присутните и проектите кои таа ги сработила заедно  со своите ученици.

Назад