Офицер за заштита на лични податоци

Аида Пешовска Ѓоргиевска
Контакт тел. +389 23 103 733
Факс: +389 23 109 022
Електронска пошта: aida.peshovska@na.org.mk

Национална агенција за европски образовни програми и мобилност
Порта Буњаковец, А2-1
МК-1000 Скопје
Република Северна Македонија