fb_img
Големина на фонт
Контраст

Повици

Повик за избор на пет еТвинери за Онлајн годишна конференција

19.9.2022 10:24:35

Согласно двегодишната програма за еТвининг (2022-2024) еТвининг центарот објавува повик за учесници за еТвининг годишната конференција 2022, која ќе се оддржи онлајн од 20.10.2022 до 22.10 2022

Темата на конференцијата е „Замисла на образованието во иднина, убаво, оддржливо, заедничко“ (Imagining education in the future: beautiful, sustainable, together).

Сите заинтересирани можат да се пријават на следната е-пошта: mila.protuger@na.org.mk

Пријавувањето ќе биде на принцип прв пријавен - прв услужен.

Агендата е достапна на следниот линкПоврзете се

    czxczcx