fb_img
Големина на фонт
Контраст
/HomeBanner/002/EU_FLAG_256ER.png

Еразмус +

/HomeBanner/002/EU_FLAG_256ESC.png

Европски солидарен корпусЗа нас

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е Јавна Институција која е формирана со Закон донесен од страна на Собранието на Република Македонија. Целта на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е да работи на промоција и спроведување на европските програми во областа на образованието, обуката, младите и спортот во Република Македонија.

image-layers-1-132936 32936
 

Учесници

2160 2160
 

ПОДДРЖАНИ АПЛИКАНТИ

96 96
 %

Подобрени вештиниВероника Ж.

Вероника Ж.

Европас ми помогна при вработување и при аплицирање за проекти.

Гоце - Еврогајденс амбасадор

Гоце - Еврогајденс амбасадор

Препознавањето на важноста на вештините кои што ги поседуваат студентите како и нивните компетенции, се од суштинско значење.

Мелани С.

Мелани С.

Голем ден од луѓето што ги запознав до ден денес ми останаа пријатели.

Антонио Н.

Антонио Н.

Еразмус+ дава можност да сте авантуристи.
Поврзете се

    czxczcx