fb_img
Големина на фонт
Контраст

Работилници

Онлајн работилница за нови апликанти - 15.09.2022

06.9.2022 14:00:47

Почитувани, поради голема заинтересираност, Националната агенција за европски образовни програми и мобилност на 15.09.2022 организира онлајн работилница за нови апликанти.

На работилницата ќе се отвори темата за техничките процеси за аплицирање, следење и затварање на апликации / проекти.

По аплицирањето за учество, ќе добиете дополнителни информации и начин на вклучување.

Краен рок за аплицирање е 13.09.2022

Формулар за аплицирање:
Поврзете се

    czxczcx