fb_img
Големина на фонт
Контраст
/HomeBanner/002/EU_FLAG_256ER.png

Еразмус +

/HomeBanner/002/EU_FLAG_256ESC.png

Европски солидарен корпусЗа нас

Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е Јавна Институција која е формирана со Закон донесен од страна на Собранието на Република Македонија. Целта на Националната агенција за европски образовни програми и мобилност е да работи на промоција и спроведување на европските програми во областа на образованието, обуката, младите и спортот во Република Македонија.

image-layers-1-132936 32936
 

Учесници

2160 2160
 

ПОДДРЖАНИ АПЛИКАНТИ

96 96
 %

Подобрени вештиниВероника Ж.

Вероника Ж.

Европас ми помогна при вработување и при аплицирање за проекти.

Билјана

Билјана

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.

Катерина

Катерина

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.

Горан

Горан

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.

Марина

Марина

Заинтересираните лица кои сакаат да ги искажат своите ставови за вакви проекти и предложената измена на Обврзниците од 2010 година што ги финансираа или рефинансираа трошоците за таков Рефинансиран проект.
Поврзете се

    czxczcx