fb_img
Големина на фонт
Контраст

Настани

Вебинар: ЕПАЛЕ во Еразмус+, алатки и практични примери за соработка

04.10.2022 14:57:50

Датум: 13.10.2022 година во 13:00 часот 

Во рамките на Еразмус+ деновите, ЕПАЛЕ Националниот сервис за поддршка организира вебинар: ЕПАЛЕ во Еразмус+, алатки и практични примери за соработка.


Вебинарот има за цел да ја поттикне меѓународната соработка на организациите вклучени во било која форма на образованието за возрасни и да го олесни пристапот до Еразмуз+ програмата. Ќе бидат презентирани повеќе алатки за креирање меѓународни проекти, барање партнери, промоција организации/проекти/можности за учење, како и новата алатка просторот Еразмус плус.


За учество, пополнете ја формата овде.


Ќе бидете известени по е-пошта за насоки за поврзување.Поврзете се

    czxczcx