fb_img
Големина на фонт
Контраст

Настани

Онлајн работилница: Претставете ги вашите вештини со Европас

04.10.2022 10:25:44

Европас центарот при Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, по повод Ерасмус деновите, организира онлајн работилница на тема: Претставете ги вашите вештини со Европас.

Дата: 14.10.2022
Време: 14:00
Zoom платформа

Нашите Европас амбасадори ќе ја презентираат новата Европас платформа, која веќе две години освен генерирање на кратка биографија, нуди многу повеќе.

Целна група се ученици и студенти кои сакаат да ги развијат своите меки вештини.

Пријавете се за учество овде.Поврзете се

    czxczcx