fb_img
Големина на фонт
Контраст

Настани

Вебинар: Медиумска писменост и ИКТ алатки преку игра

05.10.2022 09:00:43

еТвининг центарот при Националната агенција за европски образовни програми и мобилност ве кани на вебинар на тема:

„Медиумска писменост и ИКТ алатки преку игра“

Опис на настанот: Медиумската писменост е многу важна во оваа дигитална ера. Секојдневно се пласираат лажни вести и дезинформации. Потребно е учениците да развијат критичко размислување и да ги проверуваат информациите. Учењето преку игра секогаш е полесно и позабавно.

Предавач: Ивана Станковска - еТвининг амбасадорка


Време: 13.10.2022 - 11:00

Пријавете се за учество овдеПоврзете се

    czxczcx