fb_img
Големина на фонт
Контраст

Повици

Онлајн работилница за Еразмус+ КА210- Партнерства од мал обем

19.9.2022 10:45:30

Почитувани,

во пресрет на октомврискиот рок за аплицирање, НА организира он-лајн обука за поддршка на корисници за аплицирање во КА210- Партнерства од мал обем, за полињата: училишно образование, стручно образование и обука образование за возрасни и млади.

Истата ќе се одржи он-лајн, на 22.09.2022 година во 11:00 часот.

Обуката ќе им овозможи на новите корисници да се запознаат со карактеристиките на оваа акција, приоритетите, расположивите буџети, начинот на аплицирање и на оценување.

Крајниот рокот за пријавување е 21.09.2022 година на следниот линк: Формулар за пријавување.
Поврзете се

    czxczcx