fb_img
Големина на фонт
Контраст

Повици

Инфо денови за Клучна акција 2

01.3.2023 13:58:29
Ве известуваме дека ќе организираме инфо ден за Клучна акција 2 (Еразмус+) Инфо денот ќе се оддржи на 08.03.2023 година на платформата Zoom.

Сите заинтересирани за следење на презентацијата може да се пријават на следната форма за регистрација

Учесниците ќе имаат можност да дознаат повеќе за програмата Еразмус+ (Клучна акција 2) и конкретно сите можности кои можат да ги искористат. Ги повикуваме потенцијалните апликанти, сите кои сакаат да бидат дел од Еразмус+ да се приклучат и да ја искористат оваа можност за нови сознанија за програмата Еразмус+.

Линк за пријавување: https://forms.gle/RzSHmtRXDkZvdYE59


Поврзете се

    czxczcx