fb_img
Големина на фонт
Контраст

Мрежи

Достана мобилната апликација на ЕПАЛЕ

27.1.2023 23:40:14

Зошто да ја ограничувате вашата активност во ЕПАЛЕ? со цел да ви помогнеме секогаш да ја носите ЕПАЛЕ и нејзините многубројни содржини и активности...

Имаме интересно изненадување за вас. ЕПАЛЕ со задоволство ја најавува својата нова мобилна апликација!

Сега ќе имате пристап до се што ви е потребно на вашиот мобилен уред.

Апликацијата е БЕСПЛАТНА за превземање и е дел од заложбите на Европската Комисија за поддршка и зајакнување на заедницата за учење на возрасните.

Новата мобилна апликација е достапна за iOS и Android апаратите.

Прочитајте повеќе овде.Поврзете се

    czxczcx