fb_img
Font size
Contrast

Резултати за транснационални активности за 2018 година

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за училишно образование – 2018


ТАС настанот во Фрајбург, Германија од 18 до 21 октомври 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ООУ Димитар Македонски Скопје
Име на учесник
Јулијана Тодоровска
Име на институција
Приватно средно училиште Јахја Кемал Скопје
Име на учесник
Веселче Леонтева
Име на институција
Основно училиште Ѓорѓи Сугарев Битола
Име на учесник
Даниела Лавуровска

ТАС настанот во Валета, Малта од 15 до 18 октомври 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Институт за истражување и европски студии ИИЕС Битола
Име на учесник
Нина Илиќ
Име на институција
Средно училиште на Град Скопје Владо Тасевски Скопје
Име на учесник
Билјана Глигорова

ТАС настанот во Варшава, Полска од 09 до 13 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Посебно основно училиште Д-р Златен Сремец Скопје
Име на учесник
Марија Делетиќ

ТАС настанот во Прага, Чешка од 29 август до 01 септември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СУГС Гимназија Орце Николов Скопје
Име на учесник
Бети Трајкоска
Име на институција
СУГС Ѓеорги Димитров Скопје
Име на учесник
Светлана Аспровска Тодоровиќ

ТАС настанот во Таргу Муреш, Р. Романија од 24 до 28 септември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Коле Канински Битола
Име на учесник
Елена Петков

ТАС настанот во Брисел, Белгија од 06 до 7 мај 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за заштита и унапредување на животната средина Еко-Живот Кавадарци
Име на учесник
Александар Тефов

ТАС настанот во Закопане, Полска од 08 до 11 мај 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за едукација и спорт Трипакт Скопје
Име на учесник
Бојан Попоски
Име на институција
Општинско основно училиште Љубен Лапе Аеродром Скопје
Име на учесник
Јасминка Костадиновска
Име на институција
Средно општинско училиште Методи Митевски Брицо п.о. Делчево
Име на учесник
Лидија Таушански
Име на институција
Општинско средно медицинско училиште Никола Штејн Тетово
Име на учесник
Зеќир Зеќири

ТАС настанот во Поатје, Франција од 13 до 17 мај 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Општинско основно училиште Невена Георгиева-Дуња Скопје
Име на учесник
Александра Цветановска

ТАС настанот во Нафплио, Грција од 09 до 12 јуни 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Јоаким Крчоски Крива Паланка
Име на учесник
Габриела Стојановска
Име на институција
ОУ Општинско основно училиште Невена Георгиева-Дуња Скопје
Име на учесник
Ирена Христовска
Име на институција
ОУ Кирил и Методиј Скопје
Име на учесник
Маја Медароска

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за високо образование – 2018


ТАС настанот во Сплит, Р. Хрватска од 23 до 25 октомври 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Приватна високообразовна установа Меѓународен универзитет Визион Гостивар
Име на учесник
Весна Попоска

ТАС настанот во Лоџ, Полска од 26 до 28 септември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Република Северна Македонија – Универзитет Св. Климент Охридски – Битола, Факултет за информатички и комуникациски технологии Битола
Име на учесник
Никола Рендевски
Име на институција
Институт за општествени и хуманистички науки Скопје
Име на учесник
Станимир Панајотов

ТАС настанот во Прага, Р. Чешка од 06 до 08 јуни 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Универзитет за аудиовизуелни уметности, Европска, Филмска, Театарска и Танцова Академија ЕФТА Скопје
Име на учесник
Горан Апостолоски

ТАС настанот во Потсдам, Р. Германија од 19 до 20 февруари 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Европски Универзитет Република Северна Македонија Скопје
Име на учесник
Гордана Вренцоска
Име на институција
Здружение за современа уметност и кураторски практики Проектен простор прес Ту Егзит Скопје
Име на учесник
Јане Чаловски

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за стручно образование и обука– 2018


ТАС настанот во Лувен, Р. Белгија од 07 до 09 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Фондација за интернет и општество Метаморфозис Скопје
Име на учесник
Бардил Јашари
Име на институција
Средно училиште на град Скопје Георги Димитров Скопје
Име на учесник
Ивона Гиевска

ТАС настанот во Копенхаген, Данска од 06 до 09 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за култура развој и зачувување на европската и македонската култура Интеретничка Групација Скопје
Име на учесник
Игор Мицкоски

ТАС настанот во Даблин, Ирска од 23 до 25 април 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Јазично студио Киндер студио дооел Скопје
Име на учесник
Константин Тесторидес
Име на институција
Културно уметничко друштво Стив Наумов Битола
Име на учесник
Зорица Петрова

ТАС настанот во Прага, Р. Чешка од 06 до 08 јуни 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение на музички педагози Полихимниа Скопје
Име на учесник
Верица Шотаровска

ТАС настанот во Таргу Муреш, Р. Романија од 24 до 28 септември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СОУ Љупчо Сантов п.о. Кочани
Име на учесник
Миле Лефков

ТАС настанот во Будимпешта, Унгарија од 27 ноември до 1 декември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за социјални иновации Асоцијација за развој на нови опции Скопје
Име на учесник
Ирина Јаневска
Име на институција
Друштво за производство, трговија и услуги Ксеникс увоз-извоз Дооел Битола
Име на учесник
Ксенија Вангеловска

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за училишно образование (2017)

ТАС настанот во Бон, Германија 17 до 19 мај 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СУГС Гимназија Орце Николов, Скопје
Име на учесник
Ана Попризова
Име на институција
ЈОУДГ Росица, Скопје
Име на учесник
Ана Серафимовска
Име на институција
ОУ Гоце Делчев, Кавадарци
Име на учесник
Милка Мркева
Име на институција
СУГС Гимназија Раде Јовчевски Корчагин, Скопје
Име на учесник
Татјана Голчева

ТАС настанот во Прага, Чешка од 30 август до 02 септември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Приватна установа за деца – детска градинка Спирит, Скопје
Име на учесник
Соња Чаловска
Име на институција
ООУ Кирил и Методиј Стајковци, Скопје
Име на учесник
Елена Блажевска

ТАС настанот во Хановер, Германија од 19 до 22 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Гоце Делчев, Прилеп
Име на учесник
Спасија Нешкоска Цуцулеска
Име на институција
ДМУБУС Илија Николовски Луј, Скопје
Име на учесник
Николина Ефтимова

ТАС настанот во Варшава, Полска од 7 до 10 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за млади и култура Креативни и активни, Струга
Име на учесник
Ндерим Положани

ТАС настанот во Хановер, Германија од 3 до 8 јули 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Општинско основно училиште Ацо Шопов – Бутел, Скопје
Име на учесник
Снежана Петреска

ТАС настанот во Зандворт, Холандија од 13 до 15 Јуни 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Иднина – Скопје
Име на учесник
Бранкица Дуковски
Име на институција
ОУ Кочо Рацин – Кратово
Име на учесник
Кристина Цонкинска

ТАС настанот во Софија, Р. Бугарија од 27 до 31 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
НВО Ластовица, Скопје
Име на учесник
Јасмина Лукановска
Име на институција
СОУ Таки Даскало, Битола
Име на учесник
Славица Наумовска
Име на институција
СУГС Арсени Јовков, Скопје
Име на учесник
Маја Колекеска

ТАС настанот во Стокхолм, Кралство Шведска од 1 до 2 февруари 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Гоце Делчев Прилеп
Име на учесник
Александра Андоноска
Име на институција
Организација на жените на општина Свети Николе
Име на учесник
Билјана Мишева

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за стручно образование и обука (2017)

ТАС настанот во Љубљана, Словенија од 19 до 22 април 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СУГС Владо Тасевски, Скопје
Име на учесник
Соња Јовчевска
Име на институција
Општина Кочани, Кочани
Име на учесник
Дијана Апостолова

ТАС настанот во Букурешт, Романија од 03 до 08 јули 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за развој на меѓуетнички диалог Етнитети, Струга
Име на учесник
Бари Демиши
Име на институција
Здружение на музички педагози Полихимниа, Скопје
Име на учесник
Верица Шотаровска

ТАС настанот во Лувен, Белгија од 16 до 22 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за социјални иновации Асоцијација за развој на нови опции, Скопје
Име на учесник
Ирина Јаневска
Име на институција
Здружение на граѓани Жетва на Знаење, Прилеп
Име на учесник
Наталија Ацеска

ТАС настанот во Варшава, Полска од 25 до 27 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СОУ Љупчо Сантов, Кочани
Име на учесник
Миле Лефков

ТАС настанот во Прага, Чешка од 11 до 14 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОСМУ Никола Штејн, Тетово
Име на учесник
Саранда Османи Лика
Име на институција
Сити Дент – Приватна ординација, Скопје
Име на учесник
Соња Димитровска
Име на институција
Поли Проект доо, Штип
Име на учесник
Билјана Здравева

ТАС настанот во Варшава, Полска од 07 до 10 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Приватно средно училиште Академија Леонтиќ, Скопје
Име на учесник
Васка Леонтиќ

ТАС настанот во Рим, Италија од 23 до 24 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение на граѓани за поттикнување на одржлив развој Натура Нова, Струмица
Име на учесник
Панче Николов
Име на институција
Друштво за трговија и услуги Пробио Дооел увоз-извоз, Скопје
Име на учесник
Димитар Стојанов

ТАС настанот во Амстердам, Холандија од 26 до 28 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Друштво за едукација и консалтинг Инспира плус дооел, Скопје
Име на учесник
Димитар Османли
Име на институција
Асоцијација за рурален развој, туризам и еманципација Фриленд, Тетово
Име на учесник
Арменд Мусаи

ТАС настанот во Мајнц, Германија од 26 до 28 март 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Европа доо – Скопје
Име на учесник
Симона Талевска
Име на институција
А Здружение на бизнис жени – Скопје
Име на учесник
Валентина Дисоска

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за образование на возрасни (2017)

ТАС настанот во Загреб, Хрватска од 31 мај до 2 јуни 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Центар за образование на возрасни, Скопје
Име на учесник
Лилјана Лазова
Име на институција
Центар за странски јазици, Скопје
Име на учесник
Јасмина Ивановска
Име на институција
Центар за странски јазици, Скопје
Име на учесник
Јасмина Ивановска
Име на институција
Државен училишен центар за образование и рехабилитација Партенија Зографски Скопје
Име на учесник
Фредерика Тасевска
Име на институција
Здружение за советување, лекување, реинтеграција и ресоцијализација на лица зависни од психоактивни супстанции Избор Струмица
Име на учесник
Билјана Мицева

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за високо образование (2017)

ТАС настанот во Љубљана, Словенија 19 до 22 април 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Република Северна Македонија – Универзитет „Св. Кирил и Методиј„ во Скопје – Филолошки факултет Блаже Конески, Скопје
Име на учесник
Андријана Павлова

ТАС настанот во Варшава, Полска од 25 до 27 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Прв приватен Универзитет ФОН, Скопје
Име на учесник
Јасмина Трајкоска
Име на институција
Приватна високообразовна установа Универзитет Американ Колеџ, Скопје
Име на учесник
Весна Кузмановиќ

ТАС настанот во Лајпциг, Германија од 28 до 29 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Државен универзитет Тетово
Име на учесник
Флорим Ајдини
Име на институција
Југоисточно-европски универзитет Тетово
Име на учесник
Агим Пошка

ТАС настанот во Бон, Германија од 20 до 21 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Меѓународен универзитет, Струга
Име на учесник
Армир Зиба
Име на институција
Приватен меѓународен балкански универзитет Скопје
Име на учесник
Џенета Телак

ТАС настанот во Букурешт, Романија од 21 до 25 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Економски Институт – Универзитет „Св. Кирил и Методиј„ во Скопје
Име на учесник
Владимир Петковски

ТАС настанот во Бон, Германија од 16 до 17 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Гаус Институт – Битола
Име на учесник
Игор Неделковски
Име на институција
Универзитетот Св. Кирил и Методиј– Скопје
Име на учесник
Даме Димитровски

ТАС настанот во Стокхолм, Шведска од 03 до 04 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Фондација за развој на мали и средни претпријатија – Скопје
Име на учесник
Светлана Киревска
Име на институција
ЕВРОТИНК – Скопје
Име на учесник
Александар Стојановски

Резултати за транснационални активности за 2018 година

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за училишно образование – 2018


ТАС настанот во Фрајбург, Германија од 18 до 21 октомври 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ООУ Димитар Македонски Скопје
Име на учесник
Јулијана Тодоровска
Име на институција
Приватно средно училиште Јахја Кемал Скопје
Име на учесник
Веселче Леонтева
Име на институција
Основно училиште Ѓорѓи Сугарев Битола
Име на учесник
Даниела Лавуровска

ТАС настанот во Валета, Малта од 15 до 18 октомври 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Институт за истражување и европски студии ИИЕС Битола
Име на учесник
Нина Илиќ
Име на институција
Средно училиште на Град Скопје Владо Тасевски Скопје
Име на учесник
Билјана Глигорова

ТАС настанот во Варшава, Полска од 09 до 13 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Посебно основно училиште Д-р Златен Сремец Скопје
Име на учесник
Марија Делетиќ

ТАС настанот во Прага, Чешка од 29 август до 01 септември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СУГС Гимназија Орце Николов Скопје
Име на учесник
Бети Трајкоска
Име на институција
СУГС Ѓеорги Димитров Скопје
Име на учесник
Светлана Аспровска Тодоровиќ

ТАС настанот во Таргу Муреш, Р. Романија од 24 до 28 септември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Коле Канински Битола
Име на учесник
Елена Петков

ТАС настанот во Брисел, Белгија од 06 до 7 мај 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за заштита и унапредување на животната средина Еко-Живот Кавадарци
Име на учесник
Александар Тефов

ТАС настанот во Закопане, Полска од 08 до 11 мај 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за едукација и спорт Трипакт Скопје
Име на учесник
Бојан Попоски
Име на институција
Општинско основно училиште Љубен Лапе Аеродром Скопје
Име на учесник
Јасминка Костадиновска
Име на институција
Средно општинско училиште Методи Митевски Брицо п.о. Делчево
Име на учесник
Лидија Таушански
Име на институција
Општинско средно медицинско училиште Никола Штејн Тетово
Име на учесник
Зеќир Зеќири

ТАС настанот во Поатје, Франција од 13 до 17 мај 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Општинско основно училиште Невена Георгиева-Дуња Скопје
Име на учесник
Александра Цветановска

ТАС настанот во Нафплио, Грција од 09 до 12 јуни 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Јоаким Крчоски Крива Паланка
Име на учесник
Габриела Стојановска
Име на институција
ОУ Општинско основно училиште Невена Георгиева-Дуња Скопје
Име на учесник
Ирена Христовска
Име на институција
ОУ Кирил и Методиј Скопје
Име на учесник
Маја Медароска

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за високо образование – 2018


ТАС настанот во Сплит, Р. Хрватска од 23 до 25 октомври 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Приватна високообразовна установа Меѓународен универзитет Визион Гостивар
Име на учесник
Весна Попоска

ТАС настанот во Лоџ, Полска од 26 до 28 септември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Република Северна Македонија – Универзитет Св. Климент Охридски – Битола, Факултет за информатички и комуникациски технологии Битола
Име на учесник
Никола Рендевски
Име на институција
Институт за општествени и хуманистички науки Скопје
Име на учесник
Станимир Панајотов

ТАС настанот во Прага, Р. Чешка од 06 до 08 јуни 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Универзитет за аудиовизуелни уметности, Европска, Филмска, Театарска и Танцова Академија ЕФТА Скопје
Име на учесник
Горан Апостолоски

ТАС настанот во Потсдам, Р. Германија од 19 до 20 февруари 2019:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Европски Универзитет Република Северна Македонија Скопје
Име на учесник
Гордана Вренцоска
Име на институција
Здружение за современа уметност и кураторски практики Проектен простор прес Ту Егзит Скопје
Име на учесник
Јане Чаловски

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за стручно образование и обука– 2018


ТАС настанот во Лувен, Р. Белгија од 07 до 09 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Фондација за интернет и општество Метаморфозис Скопје
Име на учесник
Бардил Јашари
Име на институција
Средно училиште на град Скопје Георги Димитров Скопје
Име на учесник
Ивона Гиевска

ТАС настанот во Копенхаген, Данска од 06 до 09 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за култура развој и зачувување на европската и македонската култура Интеретничка Групација Скопје
Име на учесник
Игор Мицкоски

ТАС настанот во Даблин, Ирска од 23 до 25 април 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Јазично студио Киндер студио дооел Скопје
Име на учесник
Константин Тесторидес
Име на институција
Културно уметничко друштво Стив Наумов Битола
Име на учесник
Зорица Петрова

ТАС настанот во Прага, Р. Чешка од 06 до 08 јуни 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение на музички педагози Полихимниа Скопје
Име на учесник
Верица Шотаровска

ТАС настанот во Таргу Муреш, Р. Романија од 24 до 28 септември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СОУ Љупчо Сантов п.о. Кочани
Име на учесник
Миле Лефков

ТАС настанот во Будимпешта, Унгарија од 27 ноември до 1 декември 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за социјални иновации Асоцијација за развој на нови опции Скопје
Име на учесник
Ирина Јаневска
Име на институција
Друштво за производство, трговија и услуги Ксеникс увоз-извоз Дооел Битола
Име на учесник
Ксенија Вангеловска

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за училишно образование (2017)

ТАС настанот во Бон, Германија 17 до 19 мај 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СУГС Гимназија Орце Николов, Скопје
Име на учесник
Ана Попризова
Име на институција
ЈОУДГ Росица, Скопје
Име на учесник
Ана Серафимовска
Име на институција
ОУ Гоце Делчев, Кавадарци
Име на учесник
Милка Мркева
Име на институција
СУГС Гимназија Раде Јовчевски Корчагин, Скопје
Име на учесник
Татјана Голчева

ТАС настанот во Прага, Чешка од 30 август до 02 септември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Приватна установа за деца – детска градинка Спирит, Скопје
Име на учесник
Соња Чаловска
Име на институција
ООУ Кирил и Методиј Стајковци, Скопје
Име на учесник
Елена Блажевска

ТАС настанот во Хановер, Германија од 19 до 22 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Гоце Делчев, Прилеп
Име на учесник
Спасија Нешкоска Цуцулеска
Име на институција
ДМУБУС Илија Николовски Луј, Скопје
Име на учесник
Николина Ефтимова

ТАС настанот во Варшава, Полска од 7 до 10 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за млади и култура Креативни и активни, Струга
Име на учесник
Ндерим Положани

ТАС настанот во Хановер, Германија од 3 до 8 јули 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Општинско основно училиште Ацо Шопов – Бутел, Скопје
Име на учесник
Снежана Петреска

ТАС настанот во Зандворт, Холандија од 13 до 15 Јуни 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Иднина – Скопје
Име на учесник
Бранкица Дуковски
Име на институција
ОУ Кочо Рацин – Кратово
Име на учесник
Кристина Цонкинска

ТАС настанот во Софија, Р. Бугарија од 27 до 31 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
НВО Ластовица, Скопје
Име на учесник
Јасмина Лукановска
Име на институција
СОУ Таки Даскало, Битола
Име на учесник
Славица Наумовска
Име на институција
СУГС Арсени Јовков, Скопје
Име на учесник
Маја Колекеска

ТАС настанот во Стокхолм, Кралство Шведска од 1 до 2 февруари 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОУ Гоце Делчев Прилеп
Име на учесник
Александра Андоноска
Име на институција
Организација на жените на општина Свети Николе
Име на учесник
Билјана Мишева

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за стручно образование и обука (2017)

ТАС настанот во Љубљана, Словенија од 19 до 22 април 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СУГС Владо Тасевски, Скопје
Име на учесник
Соња Јовчевска
Име на институција
Општина Кочани, Кочани
Име на учесник
Дијана Апостолова

ТАС настанот во Букурешт, Романија од 03 до 08 јули 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за развој на меѓуетнички диалог Етнитети, Струга
Име на учесник
Бари Демиши
Име на институција
Здружение на музички педагози Полихимниа, Скопје
Име на учесник
Верица Шотаровска

ТАС настанот во Лувен, Белгија од 16 до 22 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение за социјални иновации Асоцијација за развој на нови опции, Скопје
Име на учесник
Ирина Јаневска
Име на институција
Здружение на граѓани Жетва на Знаење, Прилеп
Име на учесник
Наталија Ацеска

ТАС настанот во Варшава, Полска од 25 до 27 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
СОУ Љупчо Сантов, Кочани
Име на учесник
Миле Лефков

ТАС настанот во Прага, Чешка од 11 до 14 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
ОСМУ Никола Штејн, Тетово
Име на учесник
Саранда Османи Лика
Име на институција
Сити Дент – Приватна ординација, Скопје
Име на учесник
Соња Димитровска
Име на институција
Поли Проект доо, Штип
Име на учесник
Билјана Здравева

ТАС настанот во Варшава, Полска од 07 до 10 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Приватно средно училиште Академија Леонтиќ, Скопје
Име на учесник
Васка Леонтиќ

ТАС настанот во Рим, Италија од 23 до 24 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Здружение на граѓани за поттикнување на одржлив развој Натура Нова, Струмица
Име на учесник
Панче Николов
Име на институција
Друштво за трговија и услуги Пробио Дооел увоз-извоз, Скопје
Име на учесник
Димитар Стојанов

ТАС настанот во Амстердам, Холандија од 26 до 28 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Друштво за едукација и консалтинг Инспира плус дооел, Скопје
Име на учесник
Димитар Османли
Име на институција
Асоцијација за рурален развој, туризам и еманципација Фриленд, Тетово
Име на учесник
Арменд Мусаи

ТАС настанот во Мајнц, Германија од 26 до 28 март 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Европа доо – Скопје
Име на учесник
Симона Талевска
Име на институција
А Здружение на бизнис жени – Скопје
Име на учесник
Валентина Дисоска

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за образование на возрасни (2017)

ТАС настанот во Загреб, Хрватска од 31 мај до 2 јуни 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Центар за образование на возрасни, Скопје
Име на учесник
Лилјана Лазова
Име на институција
Центар за странски јазици, Скопје
Име на учесник
Јасмина Ивановска
Име на институција
Центар за странски јазици, Скопје
Име на учесник
Јасмина Ивановска
Име на институција
Државен училишен центар за образование и рехабилитација Партенија Зографски Скопје
Име на учесник
Фредерика Тасевска
Име на институција
Здружение за советување, лекување, реинтеграција и ресоцијализација на лица зависни од психоактивни супстанции Избор Струмица
Име на учесник
Билјана Мицева

Резултати за транснационални активности за соработка во полето за високо образование (2017)

ТАС настанот во Љубљана, Словенија 19 до 22 април 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Република Северна Македонија – Универзитет „Св. Кирил и Методиј„ во Скопје – Филолошки факултет Блаже Конески, Скопје
Име на учесник
Андријана Павлова

ТАС настанот во Варшава, Полска од 25 до 27 октомври 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Прв приватен Универзитет ФОН, Скопје
Име на учесник
Јасмина Трајкоска
Име на институција
Приватна високообразовна установа Универзитет Американ Колеџ, Скопје
Име на учесник
Весна Кузмановиќ

ТАС настанот во Лајпциг, Германија од 28 до 29 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Државен универзитет Тетово
Име на учесник
Флорим Ајдини
Име на институција
Југоисточно-европски универзитет Тетово
Име на учесник
Агим Пошка

ТАС настанот во Бон, Германија од 20 до 21 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Меѓународен универзитет, Струга
Име на учесник
Армир Зиба
Име на институција
Приватен меѓународен балкански универзитет Скопје
Име на учесник
Џенета Телак

ТАС настанот во Букурешт, Романија од 21 до 25 ноември 2017:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Економски Институт – Универзитет „Св. Кирил и Методиј„ во Скопје
Име на учесник
Владимир Петковски

ТАС настанот во Бон, Германија од 16 до 17 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Гаус Институт – Битола
Име на учесник
Игор Неделковски
Име на институција
Универзитетот Св. Кирил и Методиј– Скопје
Име на учесник
Даме Димитровски

ТАС настанот во Стокхолм, Шведска од 03 до 04 мај 2018:

Име на институција Име на учесник
Име на институција
Фондација за развој на мали и средни претпријатија – Скопје
Име на учесник
Светлана Киревска
Име на институција
ЕВРОТИНК – Скопје
Име на учесник
Александар Стојановски


Connect

    czxczcx