fb_img
Големина на фонт
Контраст

Настани

Завршна ЕПАЛЕ Конференција, со наслов: „Образование за возрасни помеѓу теоријата и праксата - ЕПАЛЕ практичен водич низ предизвиците“

28.3.2022 15:47:11

ЕПАЛЕ Националниот сервис за поддршка организира Завршна ЕПАЛЕ Конференција, со наслов: „Образование за возрасни помеѓу теоријата и праксата - ЕПАЛЕ практичен водич низ предизвиците“

Настанот ќе се одржи во Битола, горна сала на х. Миленум, на 30.03.2022 година со почеток во 10:45 часот со фичичко присуство и со почитување на сите протоколи за заштта од КОВИД 19.

Настанот е наменет за наставници, едукатори, донесувачи на одлуки, студенти истражувачи и сите останати кои имаат или сакаат да имаат професионална улога во образованието на возрасните.

За повеќе инфо, агендата и говорниците на следниот линк:

https://epale.ec.europa.eu/mk/content/zavrshna-epale-konferencija-so-naslov-obrazovanie-za-vozrasni-pomegu-teorijata-i-praksata?fbclid=IwAR3VfZgpV5HpZOHZli07UHw9zrUFiIZCGZJa8E9aHJiq9YAhI5slUGJbZXAПоврзете се

    czxczcx