fb_img
Големина на фонт
Контраст

Настани

Јавно распределување на апликации за евалуација на проекти од КА2

27.4.2022 15:08:02

Во насока на транспарентно работење и информирање ве известуваме дека утре (28.04.2022) во 12 часот ќе се реализира јавно распределување на пристигнати апликации во Клучна акција 2 во рамки на програмата Еразмус+.

Распределените апликации ќе бидат евалуирани од надворешни експерти- евалуатори.

Целиот процес ќе можете да го следите јавно на нашата Фејсбук страница.Поврзете се

    czxczcx