fb_img
Големина на фонт
Контраст

Настани

Вебинар: Кариерно советување/насочување на лица со попреченост

04.10.2022 08:28:19

Еврогајденс центарот при Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, по повод Еразмус деновите, на 13.10.2022 со почеток од 11:00 ќе одржи вебинар на тема: Кариерно советување/насочување на лицата со попреченост.

Говорници ќе бидат Еврогајденс амбасадорите од Северна Македонија, како и експерти од Турција и Австрија.

Вебинарот ќе биде на англиски јазик. За пријава за учество на вебинарот, пополнете го формуларот овде.

Ве очекуваме!Поврзете се

    czxczcx