fb_img
Големина на фонт
Контраст

Настани

Јавно распределување на апликации за евалуација од Клучна акција 1 и ЕСК

29.3.2022 15:21:28

Во насока на транспарентно работење и информирање ве известуваме дека на ден 29.03.2022 (12 часот) ќе се реализира јавно распределување на пристигнати апликации во Клучна акција 1 во рамки на програмата Еразмус+ и Европски солидарен корпус.

Распределените апликации ќе бидат евалуирани од надворешни експерти-евалуатори.

Целиот процес ќе можете да го следите јавно на нашата Фејсбук страница.

Линк до Фејсбук страницата: https://www.facebook.com/nacionalnaagencijaПоврзете се

    czxczcx