fb_img
Големина на фонт
Контраст

Повици

Зајакнување на стручната компонента во еТвиниг ВЕТ проектите

27.4.2022 08:54:52
Задоволство ни е да го објавиме повикот за регистрација на онлајн ИВЕТ работилница за професионален развој на eTвининг наставници на тема „Зајакнување на стручната компонента во еТвиниг ВЕТ проектите“.

Настанот ќе биде целосно онлајн од 18 до 20 мај 2022 година.

Агендата ќе биде вклучена во формуларот за регистрација, заедно со описот на работилниците.

На обуката имаме резервирано место за пет учесници, а пријаувањето ќе биде на принцип „прв пријавен - прв услужен“ на следната е-пошта: mila.protuger@na.org.mk


Поврзете се

    czxczcx